Nyheter

Senaste nytt från Svanströms

mars 29, 2021

Vi söker en ny Platschef

Svanströms Lackeringar är ett anrikt företag som vill fortsätta utvecklas in i framtiden. Vi söker nu en ny Platschef som med både kunskap och entusiasm driver denna utveckling framåt. Uppdraget är både spännande och utmanande, stora förändringar har gjorts då företaget nyligen investerat i en helt ny målningsanläggning. Ditt uppdrag som Platschef är att ansvara för att driva Svanströms Lackeringars fortsatta utveckling framåt rent organisatoriskt, kund- och kvalitetsmässigt.

Dina huvudansvarsområden:

  • ·att formulera verkliga strategier, planer och mål för den totala verksamheten
  • ·att organisera och hantera den dagliga verksamheten
  • ·att kommunicera tydliga försäljningsmål
  • ·att arbeta i nära kundrelationer och inspirera till att förverkliga nya möjligheter på marknaden för att optimera administrativa och operativa processer i hela värdekedjan
  • ·att utveckla företagets varumärke och identitet

Idag omsätter vi cirka 13 miljoner kronor i en organisation med 11 anställda. Huvudkontoret ligger i Smedjebacken, vilket blir din placeringsort och produktionen är belägen i Smedjebacken på två olika enheter.

Vem är det vi söker? 

Det är ett utmanande uppdrag där vi förväntar oss ganska mycket av dig.

Vi vill att du har tidigare visat prov på att du kan driva ett modernt ledarskap med lyckat resultat samt visat prov på tidigare lyckade erfarenheter inom organisationsutveckling, affärsutveckling och försäljning. Vi vill även att du har erfarenhet från ytbehandling, helst från industri. Som person är du engagerad, proaktiv med genuint intresse för ny teknik, ledarskap och organisationsutveckling kombinerat med ett drivet affärssinne och entreprenörsanda. Vi tror att din förmåga och ditt intresse att förstå marknaden och förstå kundens behov är en avgörande framgångsfaktor för rollen.

Som Platschef agerar du strategisk, transparent och föredömligt. Du har ett ledarskap som kommunicerar tydliga mål och förväntningar som inspirerar anställda till kreativitet och engagemang. Kvalitet, trivsel och lönsamhet är din devis.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete med ansvar på både strategisk och operativ nivå.

Vi frågor kontakta annika@lemont.se

Ansökan:

Välkommen med Din ansökan till annika@lemont.se

Sista ansökningsdag 2021-04-30

Med mer än 50 års erfarenhet har Svanströms Lackeringar utvecklats från Billackering till modernt industrimåleri.

Svanströms Lackeringar AB bildar tillsammans med moderbolaget, en del i Industrikoncernen Inducore.
I Inducore-koncernen ingår flera specialiserade operativa verksamheter som erbjuder systemlösningar, produkter, komponenter och logistiklösningar samt kontraktstillverkning. Verksamheten är organiserad i tre affärsområden för att på så sätt skapa ett tydligt erbjudande för koncernens kunder. Inducore omsätter nära 1 400 MSEK och har cirka 750 personer anställda. 

Annika Olofsson

Kontakta oss

Svanströms är ett ytbehandlingsföretag som har kunder bland annat inom energi-, skogs- och industrisektorn. Slutkunder finns både i Sverige och runt om i Europa. Svanströms har verksamhet i Smedjebacken söder om Ludvika.